máj
4

Ruha lefoglalva, helyszín lefoglalva... El sem hiszem :) 

Régen jelentkeztem, de nem telt unatkozással egyetlen nap sem azóta. Sajnos volt két temetés is azóta, rokon és ismerősi körben, szóval nem volt felhőtlen a szervezés, és le is lassult egy kicsit emiatt. 

Még ezek előtt Apukámat is elrángattuk megnézetni vele a ruhákat, hogy szerinte melyik a jobb, természetesen egyértelmű döntést hozott, hogy a hosszú ujjú ruhában olyan vagyok mint egy menyasszony, a másik ruha nagyon szép egy bálra... Ez a mondat döntött :) 

Szóval lefoglaltuk a ruhát :) Más nem veszi fel előttem, rám igazítják, nagyon szép, kézzel egyesével van felvarrva rá a csipke, meg swarovski, lekapcsolható az uszálya, nem is kell ennél több. 

Lehet hogy a vőlegény is innen kapja a ruhát, mert viszonylag olcsón lehet bérelni minden tartozékkal, de ez még a jövő zenéje, az is lehet hogy ő kap egyet rászabva. 

Kicsit megkönnyebbülve, hogy a rázós rész egyik fele le van tudva telt a hétvége.

Hétfőn pedig irány a helyszínek bejárása. Nagyjából ott eldöntöttük, hogy mit szeretnénk, de picit bizonytalanok voltunk azért, így nem határoztunk azonnal. Kértünk egy hét gondolkodási időt. Most ott tartunk ezzel, hogy várjuk a szerződés tervezetet, amit az alapján állítanak össze, hogy miket kértünk. Az előzetes kalkulációk alapján jó esélyünk van hogy nem lépjük túl az általunk meghatározott lélektani határt, de ez majd úgyis csak a nagy napon derül ki. De a helyszín biztos hogy a mienk aznap.

Komoly kalkulációkat készítettem különböző eshetőségekre, meddig maradunk, hány vendég lesz, gyerek mennyi, kell-e koktél bár, milyen kaja legyen, milyen szervizzel, mert ezek mind befolyásoló tényezők... 

Közben kiderült, hogy a sofőrünk annyira rendes, hogy már meg is csináltatta a névtáblát a kocsira. Persze megkérdezett előtte, hogy mi legyen rajta, kíváncsi vagyok az eredményre, mivel a kettőnk neve annyira hosszú, hogy csak becézett alak fér ki :). 

A következő nagyobb projekt eldönteni, hogy varrassunk-e a vőlegénynek, vagy béreljünk, ki legyen a fotós, és milyen zene legyen... Azt hiszem továbbra sem fogunk unatkozni, pláne, hogy egy baráti pár nyáron házasodik, így az ő legény és lánybúcsújára is készülünk, szervezési segítséget is nyújtva. Meg elkezdtünk sportolni, nyáron bevállaltunk többnapos bringa túrát, így arra készülünk mellette, és a kertet is megpróbáljuk fenntartani, hogy ne térdig érő gazban legyünk. 

Nagyjából most ennyit tudtam felmutatni, amint több infóm lesz folytatom az írást!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoikeszulodes.blog.hu/api/trackback/id/tr352877475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása